Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας με «εγκέφαλο» μία 25χρονη – Εξωθούσαν ανήλικες στην πορνεία – Τέσσερις συλλήψεις

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας με «εγκέφαλο» μία 25χρονη - Εξωθούσαν ανήλικες στην πορνεία - Τέσσερις συλλήψεις

Κύκλωμα μαστροπείας εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, το κύκλωμα εκμεταλλευόταν επτά ανήλικα κορίτσια εξωθώντας τα στην πορνεία.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο γυναίκες, 25 και 21 ετών, και δύο άνδρες, 25 και 54 ετών, για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή. Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ακόμη έξι άτομα. Μία από αυτές, η 25χρονη Μαρία, φαίνεται να διαδραμάτισε καίριο ρόλο στην υπόθεση. Σύμφωνα με την αστυνομία, εξωθούσε τις ανήλικες να συναντούν πελάτες για πληρωμένες συναντήσεις και έπαιρνε μέρος από τα χρήματα που εισέπρατταν.

Συγκεκριμένα, φέρεται να λάμβανε περίπου 50 έως 100 ευρώ για τις υπηρεσίες της, ενώ συχνά έπαιζε και ρόλο συνοδού, πηγαίνοντας τα κορίτσια στα ραντεβού. Ορισμένοι μάλιστα από τους πελάτες πλήρωναν τις ανήλικες με ναρκωτικά -όπως κοκαΐνη – αντί χρημάτων.

Ως προς τους υπόλοιπους συλληφθέντες, δύο από αυτούς κατηγορούνται ότι μετέφεραν τις ανήλικες στα ξενοδοχεία όπου λάμβαναν χώρα οι ερωτικές συναντήσεις, χρησιμοποιώντας τα αυτοκίνητά τους. Ένας από αυτούς είναι ταξιτζής.

Τέλος, συνελήφθη και μια 21χρονη που φέρεται να προήγαγε στην πορνεία μία εκ των ανηλίκων, λαμβάνοντας μέρος από τα χρήματα που εισέπραττε.

Exit mobile version