ΗΠΑ: 16χρονος τράβηξε όπλο μέσα σε παραλία γεμάτη κόσμο

ΗΠΑ: 16χρονος τράβηξε όπλο μέσα σε παραλία γεμάτη κόσμο

Βίντεο από την κάμερα του γραφείου του σερίφη της κομητείας Volusia δείχνει ένα περιστατικό όπου ένας 16χρονος καταδιώκεται από την αστυνομία σε μια πολυσύχναστη παραλία των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια των ανοιξιάτικων διακοπών. Ο νεαρός, ονόματι Felixander Solis-Guzman, από το Λέικλαντ, συνελήφθη περίπου 5 λεπτά μετά την εμφάνιση των αστυνομικών στην παραλία της Νέας Σμύρνης το απόγευμα της Πέμπτης.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 15:45, όταν οι αστυνομικοί άκουσαν φωνές και είδαν τον κόσμο να διαλύεται, με κάποιους να φωνάζουν “Έχει όπλο”. Την ώρα που πλησίαζαν, παρατήρησαν τον νεαρό να κρατάει ένα πιστόλι. Όταν του ζήτησαν να αφήσει το όπλο, αυτός έφυγε τρέχοντας μέσα από το πλήθος, κρατώντας το όπλο και κατευθυνόμενος προς τη θάλασσα, όπου τελικά πέταξε το όπλο και μια τσάντα που κρατούσε μέσα στο νερό.

Ο Felixander παραδόθηκε στους αστυνομικούς γύρω στις 15:50 μ.μ., ενώ δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Οι αστυνομικοί ανέσυραν τόσο το όπλο όσο και την τσάντα από το νερό, με την τελευταία να περιέχει 20 μικρές πλαστικές σακούλες με μαριχουάνα.

Ο νεαρός κατηγορείται για πολλά αδικήματα, όπως επίθεση κατά αστυνομικού, κατοχή πυροβόλου όπλου από άτομο κάτω των 18 ετών, αθέμιτη επίδειξη πυροβόλου όπλου, διάπραξη κακουργήματος 2ου βαθμού με όπλο, αντίσταση κατά αστυνομικού και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων.

Exit mobile version