Σέρρες: Δύο αδέλφια, 42 και 45 ετών απείλησαν με καραμπίνα παιδιά γιατί τους πέταξαν νερόμπαλες

Σέρρες: Δύο αδέλφια, 42 και 45 ετών απείλησαν με καραμπίνα παιδιά γιατί τους πέταξαν νερόμπαλες

Τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας στο Άνω Μητρούσι Σερρών σημειώθηκε ένα πρωτοφανές περιστατικό που προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική κοινότητα.

Δύο αδέλφια, ηλικίας 42 και 45 ετών, απείλησαν με καραμπίνα νεαρά άτομα που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του χωριού, που είχαν προηγουμένως πετάξει μπαλόνια με νερό στο αυτοκίνητο των δύο ανδρών.

Το γεγονός ότι παιδιά συχνά πετούν μπαλόνια με νερό σε διερχόμενα αυτοκίνητα στην περιοχή είναι καθημερινή πρακτική, ωστόσο αυτή τη φορά η αντίδραση των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο ήταν πρωτοφανής. Οι δύο άνδρες πλησίασαν τα παιδιά και τα απείλησαν με καραμπίνα, προκειμένου να τα αποτρέψουν από την επανάληψη της ενέργειάς τους. Οι νεαροί αμέσως τράπηκαν σε φυγή και τέσσερα εξ αυτών, ηλικίας 16 έως 19 ετών, πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν τους δράστες.

Τα δύο αδέλφια συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ο οποίος εξέτασε την υπόθεση και ασκήθηκε δίωξη εναντίον τους για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων. Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η έρευνα συνεχίζεται και αναμένονται περαιτέρω δικονομικές διαδικασίες.

Exit mobile version