Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα – Βρέθηκε πάνω από 1 κιλό κοκαΐνης στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άτομα - Βρέθηκε πάνω από 1 κιλό κοκαΐνης στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν


Σε μια οργανωμένη επιχείρηση το πρωί της Τετάρτης, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μαζί με προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, συνέλαβαν δύο άντρες. Έναν 41χρονο αλλοδαπό και έναν 51χρονο Έλληνα, καθώς βρέθηκαν στο όχημά τους επτά συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 1 κιλού και 62,2 γραμμαρίων.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός είχε δώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας και παρουσίασε πλαστά έγγραφα. Επιπλέον, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Αθηνών για αδικήματα εγκληματικής οργάνωσης, πλαστογραφίας, ψευδούς βεβαίωσης και νόθευσης. Όπως έγινε γνωστό, είχε παραβεί το νόμο πολλές φορές στο παρελθόν.

Στο σπίτι του αλλοδαπού βρέθηκαν επιπλέον τρεις ζυγαριές ακριβείας, 5.640 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και πλαστά έγγραφα, ενώ στο σπίτι του Έλληνα βρέθηκαν μικρή ποσότητα κοκαΐνης και 28.184 ευρώ. Κατασχέθηκε επίσης το όχημα στο οποίο ταξίδευαν, το οποίο χρησιμοποιούσαν για μετακινήσεις αλλά και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν μπροστά στον αρμόδιο εισαγγελέα με κατηγορίες για ναρκωτικά και πλαστά έγγραφα.

Exit mobile version