Εγκληματική οργάνωση διακινούσε παράνομα αναβολικά, φαρμακευτικά σκευάσματα και ακατέργαστη κάνναβη – Συνελήφθησαν 5 άτομα

Εγκληματική οργάνωση διακινούσε παράνομα αναβολικά, φαρμακευτικά σκευάσματα και ακατέργαστη κάνναβη - Συνελήφθησαν 5 άτομα

Συνελήφθησαν από την αστυνομία ένας bodybuilder, δύο αδέλφια, ένας εκ των οποίων είναι σφαιροβόλος, και ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα της Βορείου Ελλάδος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλοι αυτοί ήταν μέλη μιας διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που ασχολούνταν με τη διακίνηση παράνομων αναβολικών, φαρμακευτικών σκευασμάτων και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και με τη διάθεσή τους στην αγορά. Παράλληλα, διέθεταν και χάπια για στυτική δυσλειτουργία.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη πέντε μελών της οργάνωσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας της οποίας κατασχέθηκαν περισσότερα από 22.000 δισκία αναβολικών ουσιών, 21 πακέτα με απαγορευμένα σκευάσματα, πλήθος ναρκωτικών δισκίων και 773 γραμμάρια κάνναβης.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, τα μέλη της οργάνωσης διακινούσαν παράνομα αναβολικά, φαρμακευτικά σκευάσματα και ακατέργαστη κάνναβη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ο bodybuilder Γ.Ν. και ο ποδοσφαιριστής Κ.Α., οδηγήθηκαν ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής, κατηγορούμενοι για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, επιβλαβή φάρμακα, πλαστογραφία, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διάθεση στην αγορά.

Exit mobile version