Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώνονται οι πρώτοι 20 υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας

Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώνονται οι πρώτοι 20 υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία προχωρά σε επίσημη ανακοίνωση των πρώτων 20 ονομάτων που θα περιλαμβάνονται στο ευρωψηφοδέλτιό της.

Σε αγώνα δρόμου που θα διαρκέσει από σήμερα έως τις ευρωεκλογές, θα βρίσκονται οι πρώτοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους νυν ευρωβουλευτές που θα είναι υποψήφιοι βρίσκονται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, η Μαρία Σπυράκη και ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ενώ εκτός λίστας μένουν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Επίσης, στην μάχη των ευρωεκλογών θα συμμετάσχουν ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Σωτήρης Σέρμπος, ο Θανάσης Εξαδάκτυλος, ο Μιχάλης Αγγελόπουλος, η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Δημήτρης Μαραβέγιας, ο Βασίλης Σακελλάρης, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Σπύρος Καρανικόλας, ο Γιώργος Αμυράς και άλλα ονόματα υποψηφίων από την αυτοδιοίκηση και την ομογένεια.

Τα φώτα της δημοσιότητας αναμένεται να εστιαστούν σε γνωστά πρόσωπα, όπως οι ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και Βούλα Πατουλίδου, καθώς επίσης και η παρουσιάστρια και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια, και η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα.

Δεν προβλέπεται η ανακοίνωση άμεσα του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά, αλλά αναμένεται να προταθεί σε δεύτερο χρόνο, μαζί με ορισμένα άλλα «δυνατά» ονόματα. Επίσης, πολύ κοντά στην υποψηφιότητά του βρίσκεται και ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμμάρας, Φρέντι Μπελέρης.

Exit mobile version