Ο καιρός σήμερα, Σάββατο 23/3/2024

Ο καιρός σήμερα, Σάββατο 23/3/2024

Σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου, σε ολόκληρη τη χώρα θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πιο εντονότερες κυρίως στη Δυτική και Νότια Ελλάδα. Αναμένονται επίσης καταιγίδες ή παροδικές βροχές, κυρίως στα ορεινά τμήματα της δυτικής χώρας και σε ορισμένες περιοχές των Επτανήσων και της Κρήτης. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς το πρωί, αναμένεται περιορισμένη ορατότητα και σχηματισμός ομίχλης στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 15 βαθμούς, ενώ στην Υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 16-18 βαθμούς. Στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, αναμένεται να κυμανθεί από 3 έως 15-16 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη από 7 έως 16-17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι αναμένεται να πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, με τους ανέμους να πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμανθεί από 10 έως 17-18 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε επίσης λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες από τις μεσημεριανές ώρες, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 16 βαθμούς.

Exit mobile version