Πειραιάς: Συνελήφθη αστυνομικός για μαστροπεία – Μετέφερε εκδιδόμενες γυναίκες σε ξενοδοχεία στη Μεταμόρφωση

Πειραιάς: Συνελήφθη αστυνομικός για μαστροπεία – Μετέφερε εκδιδόμενες γυναίκες σε ξενοδοχεία στη Μεταμόρφωση

Ένας 40χρονος αστυφύλακας, ομογενής από την Ουκρανία που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, συνελήφθη με την κατηγορία της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Η σύλληψή του προήλθε μετά από καταγγελία ότι μετέφερε αλλοδαπές γυναίκες σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στη Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δύο φορές είχε μεταφέρει μια εκδιδόμενη γυναίκα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, χρεώνοντάς της ένα μικρό χρηματικό ποσό. Ανακοινώθηκε επίσης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας ότι ο συγκεκριμένος αστυφύλακας συνελήφθη απόγευμα της Πέμπτης 21 Μαρτίου 2024, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, για την παραπάνω κατηγορία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι αρχές προχώρησαν σε ανάλυση και αξιοποίηση πληροφοριών, χρησιμοποιώντας ειδικές ανακριτικές τεχνικές, με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθεί η εγκληματική του δράση. Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου 2024, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ κατά τη διάρκεια έρευνας σε διάφορες τοποθεσίες κατασχέθηκαν:

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Exit mobile version