ΗΠΑ: Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στο Τέξας – Δύο νεκροί και περίπου 40 τραυματίες

ΗΠΑ: Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στο Τέξας - Δύο νεκροί και περίπου 40 τραυματίες

Μια καραμπόλα που συνέβη την Παρασκευή σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας προκάλεσε τον θάνατο δύο ατόμων και τον τραυματισμό περίπου 40 ακόμα.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 14:00 τοπική ώρα, όταν ένα φορτηγό μπετονιέρας ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο πλαγιομετωπικά στον αυτοκινητόδρομο της κομητείας Μπάστροπ, βορειοανατολικά του Όστιν.

Ένα νήπιο που επέβαινε στο λεωφορείο έχασε τη ζωή του άμεσα, ενώ επίσης σκοτώθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που ακολουθούσε το σχολικό λεωφορείο και δεν πρόλαβε να σταματήσει.

Στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν 44 παιδιά και 11 ενήλικοι που επέστρεφαν από εκδρομή σε ζωολογικό κήπο. Στα άλλα δύο οχήματα επέβαιναν μόνο οι οδηγοί τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Τέσσερις τραυματίες, οι οποίοι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, ενώ άλλοι έξι σοβαρά τραυματίες παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα. Οι υπόλοιποι τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, ενώ ορισμένοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.

Exit mobile version