Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 24/3/2024

Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 24/3/2024

Σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου, αναμένεται καλός καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις. Κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, οι νεφώσεις αναμένεται να αυξηθούν και να προκαλέσουν βροχές ή παροδικές βροχές σε ορεινές περιοχές, κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας και, ίσως, στα ορεινά της Κρήτης. Κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς το πρωί, αναμένεται περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά, με σχηματισμό ομίχλης.

Όσον αφορά στη θερμοκρασία, σήμερα αναμένονται οι εξής τιμές:

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο και στο Ιόνιο, θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4-5 μποφόρ, φτάνοντας τοπικά τα 6 μποφόρ στο Βόρειο Αιγαίο. Στο Νότιο Αιγαίο, οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί με εντάσεις 5-6 μποφόρ. Στον Κορινθιακό Κόλπο αναμένονται δυτικοί άνεμοι εντάσεων 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, με προσωρινή αύξηση κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ, με τοπικές εντάσεις φτάνοντας τοπικά τα 5 μποφόρ, Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20-21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να παρουσιαστούν λίγες νεφώσεις, με πιθανή αύξησή τους κατά τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19-20 βαθμούς.

Exit mobile version