Βόλος: γυναίκα κακοποιούσε άνδρα και γιο

Βόλος: γυναίκα κακοποιούσε άνδρα και γιο

Σοκαριστική είναι η καταγγελία αλλά και η σύλληψη μιας Ουκρανής γυναίκας στο Βόλο, η οποία κακοποίησε τον 75χρονο σύζυγό της και τον 18χρονο γιο του από προηγούμενο γάμο. Η 54χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία κατανάλωνε αλκοόλ και έβγαινε εκτός εαυτού, χτυπούσε οποιονδήποτε έβρισκε μπροστά της.

“Αν με χωρίσεις θα σε σκοτώσω”

Η Ουκρανή κακοποιήτρια συνελήφθη το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου στην Αγριά, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και έχοντας κακοποιήσει σωματικά τον 18χρονο γιο του Βολιώτη. Ο 75χρονος επιχείρησε να μπει στη μέση προκειμένου να υπερασπιστεί το παιδί του, με αποτέλεσμα να υποστεί και ο ίδιος σωματικές βλάβες. Ο 75χρονος αποφάσισε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καθότι παρόμοια περιστατικά είχαν σημειωθεί ξανά στο παρελθόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουκρανή κακοποιήτρια φαίνεται να τον είχε απειλήσει πως αν τολμήσει να την χωρίσει, θα τον σκότωνε.

Επιτέθηκε και στους αστυνομικούς

Η σύλληψη της συνέβη το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου, όταν αστυνομικοί κατέφθασαν το σπίτι της μετά την καταγγελία του 75χρονου συντρόφου της και του 18χρονου γιου της. Η αντίδραση της γυναίκας όταν έφτασε το περιπολικό ήταν άκρως επιθετική. Αρνήθηκε να συνεργαστεί με την αστυνομία και προσπάθησε να αντισταθεί στη σύλληψή της, κάνοντας επίθεση ακόμα και κατά των αστυνομικών.

Η κατάσταση έγινε τόσο επικίνδυνη που χρειάστηκε η παρέμβαση τεσσάρων ατόμων για να την ελέγξουν και να τη μεταφέρουν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας. Συγκεκριμένα, η κακοποιήτρια χτύπησε τους αστυνομικούς και έπιασε έναν από τον λαιμό, ενώ στη συνέχεια άρχισε να πιέζει το πρόσωπό του στο τζάμι του περιπολικού!

Η γυναίκα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου η δίκη της αναβλήθηκε λόγω έλλειψης δικηγόρου. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει περιλαμβάνουν ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Exit mobile version