Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για παράβαση καθήκοντος, ψευδή κατάθεση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για παράβαση καθήκοντος, ψευδή κατάθεση, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Δύο αστυνομικοί που υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής συνελήφθησαν χθες στο κέντρο της Αθήνας από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Κατηγορούνται για παράβαση καθήκοντος, ψευδή κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Σημειώνεται ότι ο ένας εξ αυτών βρισκόταν ήδη σε κατάσταση αργίας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος στον Άγιο Παντελεήμονα αντιλήφθηκε τρία άτομα να κατοπτεύουν ύποπτα το περιβάλλον της επιχείρησής του. Φοβούμενος ότι θα τον ληστέψουν ζήτησε βοήθεια.

Ένας υπάλληλος διπλανού καταστήματος, που άκουσε τον ιδιοκτήτη, ενημέρωσε το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο ακινητοποίησαν τα δύο άτομα, αλλά στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν αστυνομικοί. Άμεσα ενημερώθηκε το κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν, ενώ κατά την έρευνα στα σπίτια τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν: δύο μαχαίρια (ένα τύπου σουγιά), δύο σιδερογροθιές, 230 φυσίγγια, τρεις γεμιστήρες πιστολιού και ένα κυνηγετικό μαχαίρι. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Exit mobile version