Αλλαγές στο Μαξίμου μετά τις παραιτήσεις: Αναβαθμισμένος ο Βορίδης, ΓΓ του πρωθυπουργού ο Κουτνατζής

Αλλαγές στο Μαξίμου μετά τις παραιτήσεις: Αναβαθμισμένος ο Βορίδης, ΓΓ του πρωθυπουργού ο Κουτνατζής

Τις αλλαγές στο Μαξίμου μετά την παραίτηση του Παπασταύρου-Μπρατάκου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλο Μαρινάκη. Οι αλλαγές αυτές είναι:

  1. Ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει διευρυμένο ρόλο, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης θεμάτων οργάνωσης και λειτουργίας της κυβέρνησης και των κυβερνητικών οργάνων σε συνεργασία με τον Στέλιο Κουτνατζή.
  2. Ο Στέλιος Κουτνατζής αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, επανέρχοντας τη θέση στο επίπεδο Γενικού Γραμματέα από το υφυπουργικό επίπεδο.
  3. Ο Άκης Σκέρτσος αναλαμβάνει την εποπτεία και τη ρύθμιση των Οργανισμών και των Φορέων που υπάγονται στον Πρωθυπουργό, ενώ ο Θανάσης Κοντογεώργης αναλαμβάνει τη θέση της Ειδικής Γραμματείας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού.
  4. Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Θανάσης Νέζης, αναλαμβάνει με τον κ. Κουτνατζή την επικοινωνία με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, καθώς και την επικοινωνία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή και την Κοινωνία των Πολιτών.
  5. Η Ελένη Σχινά αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Διευθύντριας του Ιδιαίτερου Γραφείου του Πρωθυπουργού, ενώ ο Παύλος Μαρινάκης συνεχίζει τις αρμοδιότητες των ΜΜΕ και την εκπροσώπηση του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.
Exit mobile version