ΗΠΑ: Φρικιαστικό έγκλημα στο Κολοράντο: Έφηβος αποκεφάλισε άστεγο και μετά έκρυψε στην ντουλάπα το κεφάλι

ΗΠΑ: Φρικιαστικό έγκλημα στο Κολοράντο: Έφηβος αποκεφάλισε άστεγο και μετά έκρυψε στην ντουλάπα το κεφάλι

Η προβολή ενός νέου ντοκιμαντέρ στις Ηνωμένες Πολιτείες προκάλεσε σοκ, καθώς επανέφερε στη δημοσιότητα τον άγριο φόνο ενός αστέγου από έναν έφηβο στο Κολοράντο.

Ο Μπράιαν Κόχι τζούνιορ, που σήμερα είναι 21 ετών, όχι μόνο δολοφόνησε τον άστεγο Γουόρεν Μπαρνς στις 27 Φεβρουαρίου του 2021, αλλά και διαμέλισε το πτώμα του 69χρονου θύματός του, που ήταν αγαπητό μέλος της τοπικής κοινότητας.

Ο έφηβος κατέφερε να κουβαλήσει τα μέλη του άστεγου στο σπίτι του και να τα κρύψει στη ντουλάπα του, ενώ το σώμα του θύματος τοποθέτησε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, με σκοπό να το πετάξει στον ποταμό Κολοράντο. Η μητέρα του εφήβου όταν άνοιξε τη ντουλάπα αντίκρισε το κεφάλι και τα κομμένα χέρια του άστεγου και σοκαρισμένη, ειδοποίησε άμεσα με τις αρχές.

Μετά το τηλεφώνημα της μητέρας του, απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον έφηβο, ο οποίος συνελήφθη στις 1η Μαρτίου του 2021.

Παρά τις κατηγορίες, ο Κόχι αρνήθηκε την ενοχή του, επικαλούμενος παράνοια. Ωστόσο, ομολόγησε ότι χρησιμοποίησε μαχαίρι για τη δολοφονία του θύματός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχεδιάσει εδώ και έξι μήνες να δολοφονήσει κάποιον, με τον άστεγο να αποτελεί τον στόχο του λόγω του ότι δεν θα αναζητούνταν. Παρά τις δικαιολογίες του στο δικαστήριο, τον περασμένο χρόνο καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία και παραποίηση ενοχοποιητικών στοιχείων, επειδή διαμέλισε τη σορό του θύματος.

Exit mobile version