Υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό: Ισόβια και πολυετής κάθειρξη στον Ηλία Μίχο – Αποφυλακίζεται η μητέρα της ανήλικης

Υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό: Ισόβια και πολυετής κάθειρξη στον Ηλία Μίχο – Αποφυλακίζεται η μητέρα της ανήλικης


Το Μονομελές Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) επέβαλε ποινές για τη δυσώδη υπόθεση που αφορά τον βιασμό και την εκμετάλλευση ενός 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό το καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο 55χρονος επιχειρηματίας Ηλίας Μίχος καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση για τον βιασμό του παιδιού, με επιπλέον ποινές κάθειρξης συνολικά 41 ετών για κατηγορίες κατάχρησης ανηλίκου, μαστροπείας και παραγωγής πορνογραφικού υλικού. Επιπλέον, του επιβλήθηκε ποινή 3 ετών για παράβαση του νόμου περί όπλων. Μετά τη συγχώνευση των ποινών, η τελική ποινή για τον Μίχο είναι ισόβια και κάθειρξη 27 ετών, με εκτίσιμα τα 20 χρόνια.

Ο συνταξιούχος ναυτικός, γνωστός ως «Μιχάλης», καταδικάστηκε σε συνολική κάθειρξη 18 ετών.

Η μητέρα του παιδιού καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης διάρκειας 20 μηνών για πλημμελή συμπεριφορά, αν και βρισκόταν ήδη προφυλακισμένη εδώ και 18 μήνες.

Όσον αφορά σε όσους πήγαν σε ραντεβού με το παιδί, επιβλήθηκαν ποινές που κυμαίνονται από 15 μήνες έως 7 χρόνια.

Exit mobile version