Μανώλης Μαυρομμάτης: Ευχάριστα νέα για την υγεία του – «Επανήλθε»

Μανώλης Μαυρομμάτης: Ευχάριστα νέα για την υγεία του - «Επανήλθε»

Ο Μανώλης Μαυρομάτης αποσωληνώθηκε και βρίσκεται σε σημαντικά βελτιωμένη κατάσταση υγείας, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Στο πλαίσιο της εκπομπής “Πρωινό”, η κ. Παγώνη εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την ιατρική ομάδα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γεννηματά, υπογραμμίζοντας την αφοσίωσή τους και την αποτελεσματική τους προσπάθεια. “Σήμερα ένας άνθρωπος επανήλθε και σύντομα θα είναι πάλι μαζί μας. Αυτό είναι μία πολύ ευχάριστη είδηση και πρέπει να αναγνωρίζουμε τα θετικά γεγονότα”, δήλωσε.

Τόσο ο Μανώλης Μαυρομάτης όσο και η σύζυγός του, Ράνια Βενιέρη, νοσηλεύονταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για διάστημα 44 ημερών.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο κ. Μαυρομάτης υπέστη αναπνευστική και καρδιακή ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα οι ιατροί να προβούν στη διασωλήνωσή του. Ωστόσο, χθες τελικά αποσωληνώθηκε, δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης.

Εκτός από τα εγκαύματα που υπέστη, η σύζυγός του, Ράνια Βενιέρη, αντιμετώπισε επιπλοκές λόγω της εισπνοής μεγάλης ποσότητας καπνού.

Exit mobile version