Συνέντευξη Κασσελάκη στον Σκάι: Να ξεπεράσουμε το 17% στις ευρωεκλογές

Συνέντευξη Κασσελάκη στον Σκάι: Να ξεπεράσουμε το 17% στις ευρωεκλογές

Στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο Στέφανος Κασσελάκης επέμεινε στη σκληρή γραμμή σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη και έθεσε ως στόχο για το ΣΥΡΙΖΑ να ξεπεράσει το ποσοστό του στις επερχόμενες ευρωεκλογές τον Ιούνιο.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την υπόθεση της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, κατά την οποία ο κ. Κασσελάκης επεσήμανε τη σημασία της αναγνώρισης του όρου “γυναικοκτονία” και της αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας και της οικονομικής ανασφάλειας.

Αναφορικά με τα Τέμπη, ο κ. Κασσελάκης επεσήμανε την πρόθεση να προχωρήσει στη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το θέμα και κατήγγειλε τη μεθόδευση της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να αμνηστεύσει τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Όσον αφορά στις ευρωεκλογές, ο κ. Κασσελάκης έθεσε ως στόχο το ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προοδευτικής διακυβέρνησης και να ξεπεράσει τα προηγούμενα αποτελέσματά του. Επιπλέον, εξέφρασε την προσδοκία του για ανατροπή στο αποτέλεσμα των εκλογών και αναφέρθηκε στα κριτήρια που πρέπει να πληροί ένας ηγέτης, όπως η ενσυναίσθηση, η ηθική και η επάρκεια.

Exit mobile version