ΝΔ: Ξεκινάει σήμερα το 15ο Συνέδριο με ομιλία του Κ. Μητσοτάκη

ΝΔ: Ξεκινάει σήμερα το 15ο Συνέδριο με ομιλία του Κ. Μητσοτάκη

Ένα ισχυρό μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας προσδοκά να εκπέμψει η Νέα Δημοκρατία με την έναρξη του 15ου συνεδρίου του κόμματος, το οποίο ξεκινά σήμερα στο Ζάππειο. Στην εκδήλωση αυτή, που συμπίπτει με την επέτειο 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας υπό την ηγεσία του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αναμένεται να παραστούν πολλοί σημαντικοί πολιτικοί προσωπικότητες.

Η επιλογή του Ζαππείου για τη διεξαγωγή του συνεδρίου δεν είναι τυχαία, καθώς αποτελεί σημείο αναφοράς για τη χώρα, συνδέοντας το όνομά του με την υπογραφή της Συνθήκης ένταξης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα από τον ίδρυτη της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός και ηγέτης της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να επισημάνει τη σημασία της ενότητας στο πλαίσιο της επερχόμενης μάχης για τις ευρωεκλογές, καθώς και τον σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν επίσης και οι δύο πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, δίνοντας έμφαση στην ιστορική σημασία του γεγονότος.

Exit mobile version