Ιωάννινα: Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι – Κακοποίησαν σεξουαλικά συμμαθητή τους σε σχολική εκδρομή

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι - Κακοποίησαν σεξουαλικά συμμαθητή τους σε σχολική εκδρομή

Την Κυριακή (07/04), ένας 15χρονος μαθητής Γυμνασίου από το Πήλιο βίωσε μια φρικτή εμπειρία όταν κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του κατά τη διάρκεια τριήμερης σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα. Ο πατέρας του θύματος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία αμέσως μόλις ενημερώθηκε από τον γιο του για τα όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, η φρικτή επίθεση συνέβη μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής (06/04) όταν οι μαθητές επέστρεψαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν κατά τη διάρκεια της εκδρομής. Ο 15χρονος θύματος ξύπνησε από μια έντονη πίεση και είδε δίπλα στο κρεβάτι του τον 15χρονο δράστη και άλλους δύο μαθητές του ίδιου σχολείου να γελούν και να προβαίνουν σε αποτρόπαιες πράξεις. Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα και οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν.

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στην Εισαγγελέα Υπηρεσίας Ανηλίκων, ενώ οι γονείς των ανήλικων δραστών έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις. Επιπλέον, κλήθηκε να εξεταστεί και η διευθύντρια του Γυμνασίου. Το θύμα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Exit mobile version