Ορχόμενο Βοιωτίας: σύλληψη “τσίρκο”

Ορχόμενο Βοιωτίας: σύλληψη "τσίρκο"

Την απλή λογική βάλλει η σύλληψη ενός 73χρονου στο Ορχόμενο Βοιωτίας, ο οποίος συνελήφθη με την αιτιολογία ότι… οδηγούσε πολύ κοντά στην πρώην σύζυγό του! Πρέπει να τονιστεί ότι εις βάρος του 73χρονου δεν εκκρεμούσε καμία νομική υπόθεση ή μέτρα ασφαλείας από την πρώην σύζυγό του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Μετά τον χωρισμό τους, ο 73χρονος παραχώρησε την οικία του στην 63χρονη και στην 38χρονη κόρη της. Σύμφωνα με τις ίδιες, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε παραχωρήσει την οικία του στην 63χρονη ώστε να ζήσει με τα τρία ανήλικα παιδιά που είχε. Ωστόσο, οι δυο γυναίκες κατήγγειλαν τον ηλικιωμένο για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, καθώς τις εξανάγκασε να φύγουν από την οικία του.

Το αφήγημα της θυματοποίησης

Ανεξαρτήτως των λόγων για τους οποίους ο 73χρονος αποφάσισε να διώξει τις δυο γυναίκες από την οικία την οποία τις παραχώρησε, οι δυο γυναίκες επέλεξαν να παρουσιαστούν ως θύματα κάποιας ανύπαρκτης και κατά φαντασίαν κακοποίησης. Οι ίδιες ισχυρίστηκαν ότι πιστεύουν πως τις παρακολουθούσε. Μάλιστα, κατήγγειλαν τον ηλικιωμένο ότι οδήγησε το όχημά του πολύ κοντά τους, με αποτέλεσμα να “τρομοκρατηθούν”.

Παρά τα εξόφθαλμα συμφέροντα αυτής της υπόθεσης, παρά τη γελοιότατη καταγγελία, ο άνδρας συνελήφθη.

Exit mobile version