Έγκλημα στην Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα

Έγκλημα στην Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα

Ένα άγριο έγκλημα ήρθε στο φως από την ΕΛ.ΑΣ. στην Ηλιούπολη, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (10/4) ανακαλύφθηκαν νεκροί σε ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου μια γυναίκα 60 ετών και ο γιος της, περίπου 36 ετών.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., και οι δύο άνθρωποι φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Μια καραμπίνα βρέθηκε στο χώρο, μακριά από τα πτώματα, με τους αστυνομικούς να διερευνούν εάν αυτή ήταν η όπλο του εγκλήματος. Ο γιος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι, ενώ η μητέρα του σε μια καρέκλα. Το σπίτι φαίνεται να είναι εντελώς αναστατωμένο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα δύο πτώματα ανακαλύφθηκαν λόγω της έντονης μυρωδιάς, με αποτέλεσμα να κληθεί ένας κλειδαράς και οι αστυνομικοί να βρεθούν αντιμέτωποι με αυτό το τρομερό θέαμα.

Η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχαν εμφανιστεί στη γειτονιά από την περασμένη Πέμπτη.

Οι αστυνομικοί εστιάζουν στην πίσω πόρτα του σπιτιού καθώς και τα παράθυρα, εξετάζοντας εάν υπάρχει παραβίαση και εάν κάποιος τρίτος μπήκε στο σπίτι, διέπραξε το έγκλημα και αποχώρησε χωρίς να προκαλέσει καμία υποψία στους γείτονες.

Κατά τις πληροφορίες, ο πατέρας-σύζυγος δεν είναι πλέον ζωντανός.

Exit mobile version