Ύδρα: Άνδρας έπεσε από πλοίο – Έρευνα από το Λιμενικό για τη διάσωσή του

Ύδρα: Άνδρας έπεσε από πλοίο - Έρευνα από το Λιμενικό για τη διάσωσή του

Σε εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένες έρευνες από το Λιμενικό Σώμα στη θαλάσσια περιοχή 18 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Ύδρας, με στόχο τον εντοπισμό ενός επιβάτη που έπεσε στη θάλασσα από το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Κίσσαμος». Η πτώση συνέβη σε αδιευκρίνιστες συνθήκες, σύμφωνα με μαρτυρία άλλου επιβάτη, κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών.

Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο από τη Σούδα Χανίων προς τον Πειραιά, με το περιστατικό να λαμβάνει χώρα περίπου στις τρεις τα ξημερώματα. Μετά την ενημέρωση των αρχών, δόθηκε εντολή να σταματήσει το πλοίο τέθηκε, όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, συνέχισε το δρομολόγιό του μετά τις έξι το πρωί.

Στις έρευνες συμμετέχουν δύο πλωτά του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ένα ελικόπτερο του Λιμενικού Σώματος και πέντε παραπλέοντα πλοία, με την επιχείρηση να είναι υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης.

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί με ένταση 4 μποφόρ. Παράλληλα, η ιστοσελίδα Zarpanews.gr μεταδίδει την πληροφορία ενός άλλου επιβάτη, σύμφωνα με τον οποίο ο άνδρας που έπεσε στη θάλασσα έχει αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας.

Exit mobile version