Θεσσαλονίκη: Ψευδής η καταγγελία για τον ξυλοδαρμό της 52χρονης

Θεσσαλονίκη: Ψευδής η καταγγελία για τον ξυλοδαρμό της 52χρονης

Ανατροπή στην υπόθεση του υποτιθέμενου ξυλοδαρμού της 52χρονης έφερε η δήλωση και η παραδοχή της πως η καταγγελία για τη σωματική της κακοποίηση είναι ψευδής! Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής 14 Απριλίου, κατέφτασε η Ελληνική Αστυνομία στο σπίτι τους στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, μετά από κλήση για σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Την καταγγελία εις βάρος του 54χρονου πραγματοποίησε μια φίλη της 52χρονης.

Το ζευγάρι φαίνεται να καυγάδισε για ασήμαντο λόγο. Όπως, τώρα πλέον, ισχυρίζεται η 52χρονη, ο σύντροφός της κλείδωσε την πόρτα, αποτρέποντάς της να φύγει αιφνίδια, καθώς εκείνη του ανακοίνωσε πως θέλει να χωρίσουν.

«Με κλείδωσε στο σπίτι για να μιλήσουμε και να τα βρούμε. Σε καμία περίπτωση για να με βλάψει. Η φίλη μου κατάλαβε λάθος», υποστήριξε η 52χρονη στο δικαστήριο.

Η φίλη της 52χρονης, η οποία έκανε την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, ισχυρίστηκε πως μετέφερε τα λόγια της 52χρονης στην Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με την ίδια, τα λόγια της φίλης της ήταν: «Βοήθεια! Με σκοτώνει! Με χτυπάει! Μου έσπασε τα πλευρά». Στη συνέχεια κατήγγειλε πως η γυναίκα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της.

Η 52χρονη γυναίκα, η οποία εμφανίστηκε στο δικαστήριο σχεδόν ένα 24ωρο αργότερα, διέψευσε την καταγγελία και ισχυρίστηκε πως δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα τη νύχτα στο διαμέρισμα της Καλαμαριάς.

Χτες, Δευτέρα 15 Απριλίου, από το βήμα του μάρτυρα, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκε ο 54χρονος με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και παράνομη κατακράτηση, η 52χρονη ανέφερε πως ο σύντροφός της δεν την χτύπησε, ούτε την απείλησε, παρά μόνο της κλείδωσε την πόρτα όταν του είπε ότι θέλει να χωρίσουν.

«Δεν ταιριάζουμε και έχουμε διαφωνίες. Δεν μου έχει κάνει ποτέ κακό, απλά θέλω να χωρίσουμε. Αυτά που κατάλαβε η φίλη μου που έκανε την καταγγελία είναι όλα λάθος. Έστειλα απλά ένα μήνυμα να πάρει ένα ταξί και να έρθει να μαζέψουμε τα πράγματα, όχι να έρθει να με σώσει. Κλείδωσε την πόρτα μόνο για να μιλήσουμε. Στην αστυνομία είπα πως δεν συμφωνώ να υπογράψω σε αυτά που γράφτηκαν και μου φώναζαν να υπογράψω», ισχυρίστηκε στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο αναβλήθηκε για την επόμενη Παρασκευή όπου και θα κληθεί για κατάθεση η φίλη της 52χρονης η οποία φαίνεται να έκανε τη ψευδή καταγγελία. Ο 54χρονος αφέθηκε ελεύθερος, καθώς βρισκόταν υπό καθεστώς κράτησης.

Exit mobile version