Ο καιρός σήμερα, Παρασκευή 19/4/2024

Ο καιρός σήμερα, Παρασκευή 19/4/2024

Σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου, στη βόρεια Ελλάδα αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα, καθώς προβλέπονται βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα ορεινά περιοχές. Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι βοριάδες θα πνέουν με ένταση έως και 5 μποφόρ.

Βροχές αναμένονται και στην πεδιάδα της Θεσσαλίας, ενώ ισχυρές καταιγίδες προβλέπονται στα δυτικά, ενώ στην Εύβοια και στην Πελοπόννησο αναμένονται επίσης βροχές. Ο υδράργυρος θα φτάσει έως τους 22 βαθμούς, ενώ οι νοτιάδες θα πνέουν με ένταση έως και 7 μποφόρ.

Στις Κυκλάδες αναμένονται βροχές, ενώ στα Δωδεκάνησα προβλέπεται συννεφιά. Οι νότιοι άνεμοι θα πνέουν με ένταση που ξεπερνά τους 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς.

Για την Κρήτη, στο Ρέθυμνο και στα Χανιά αναμένεται βροχή, εκτός από τις νότιες περιοχές και το Ηράκλειο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

Στην Αττική, αναμένονται βροχές μετά το μεσημέρι και νοτιάδες με ένταση έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές καταιγίδες, οι άνεμοι θα φτάσουν έως και 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

Exit mobile version