Ο Ολυμπιακός απέκλεισε μέσα στην Κωνσταντινούπολη την Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι με 2-3 (1-0 κ.δ.) – Τρία πέναλτι απέκρουσε ο Τζολάκης!

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε μέσα στην Κωνσταντινούπολη την Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι με 2-3 (1-0 κ.δ.) - Τρία πέναλτι απέκρουσε ο Τζολάκης!

Ο Ολυμπιακός πέρασε στα ημιτελικά του Κόνφερενς, χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Τζολάκη. Με μία εντυπωσιακή επίδοση στα πέναλτι, οι Πειραιώτες κατάφεραν να κερδίσουν με 3-2 την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Αυτή η σημαντική πρόκριση τους οδηγεί τώρα στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα στον επόμενο γύρο.

Αν και η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να κερδίσει με 1-0 στην κανονική διάρκεια, ο Ολυμπιακός είχε τη δική του ευκαιρία με τον Ιμπόρα στην παράταση για να αποφύγει τα πέναλτι. Τελικά, η πρόκριση ήρθε με έναν πολύ εντυπωσιακό τρόπο, μέσα από τα πέναλτι!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Οσαγί Σαμιουέλ, Ντζίκου, Μπεκάο (100’ Σογιουντσού), Καντίογλου – Γιουκσέκ (122’ Μπονούτσι), Φρεντ (86’ Ζάγιτς), Σιμάνσκι (106’ Κρούνιτς) – Καχβετσί (86’ Ουντέρ), Τάντιτς, Ντζέκο (74’ Μπατσουαγί).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-2-3-1): Τζολάκης – Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα (89’ Ρίτσαρντς) – Έσε, Τσικίνιο (108’ Όρτα) – Φορτούνης (109’ Ελ Αραμπί), Ποντένσε (64’ Μασούρας), Γιόβετιτς (46’ Ιμπόρα) – Ελ Κααμπί

Exit mobile version