ΠΑΟΚ – Μπριζ 0-2: Δίκαιος αποκλεισμός με μέτρια εμφάνιση απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο

ΠΑΟΚ – Μπριζ 0-2: Δίκαιος αποκλεισμός με μέτρια εμφάνιση απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο

Η πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League ήταν απλά ένα όνειρο που δεν έγινε πραγματικότητα για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα αντιμετώπισε μια πολύ δυνατή αντίπαλο, την Κλαμπ Μπριζ, η οποία απέδειξε στις προημιτελικές αναμετρήσεις ότι ήταν ανώτερη.

Στην «καυτή» Τούμπα, οι Βέλγοι έδειξαν την αξία τους στο ποδόσφαιρο, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ με μεγάλη επιτυχία και καταφέρνοντας να προκριθούν δίκαια στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Από αυτήν τη βραδιά, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κρατήσει μόνο την εντυπωσιακή παρουσία των οπαδών του. Παρά το αποτέλεσμα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ συνέχισε να υποστηρίζει με πάθος και να δείχνει την αγάπη του για την ομάδα, προσφέροντας ένα μάθημα σωστής συμπεριφοράς. Ίσως αυτή η αντίδραση ήταν ένα είδος ευχαριστώ προς την ομάδα για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία, η οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Οτο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μείτέ (56’ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ (71’ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (46’ Α. Ζίβκοβιτς), Τάισον, Τόμας (46’ Σαμάτα).

Κλαμπ Μπριζ (Νίκι Χάγιεν): Γιάκερς, Σαμπέ, Ορντόνεθ Μπαλαντά, Ονιεντίκα, Βέτλεσεν (83’ Ζιγκλερνάγκελ), Βανάκεν, Σκόρας (87’ Ταλμπί), Ζουτγκλά, Νούσα (76’ Οντόι)

Exit mobile version