Ιωάννινα: Missing Alert για την εξαφάνιση 17χρονου

Ιωάννινα: Missing Alert για την εξαφάνιση 17χρονου

Ένας 17χρονος νεαρός εξαφανίστηκε από ξενώνα στην περιοχή των Ιωαννίνων. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει ανησυχία για την ασφάλειά του και καλεί το κοινό να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Ο νεαρός, με το όνομα Αχμάντ Μέγκαχεντ και καταγωγή από την Αίγυπτο, εξαφανίστηκε το απόγευμα της 17ης Απριλίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανέλαβε να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του κατόπιν αιτήματος των οικείων του, κρίνοντας ότι συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Ο Αχμάντ Μέγκαχεντ, 17 ετών, έχει ύψος 1.70 μέτρα και αδύνατη κατασκευή. Έχει σγουρά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε λευκή μπλούζα με κοντά μανίκια, πορτοκαλί ζακέτα, σκούρο παντελόνι και σκούρα κόκκινα αθλητικά παπούτσια.

Οποιαδήποτε πληροφορία για τον Αχμάντ Μέγκαχεντ είναι πολύτιμη και οι πολίτες καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και με τις αρχές ασφαλείας, ενώ υπάρχει επίσης η δυνατότητα αναφοράς μέσω της εφαρμογής Missing Alert app.

Exit mobile version