Ριζούπολη: Φωτιά σε πολυκατοικία – Αναζητείται ένοικος που είχε απειλήσει ότι θα βάλει φωτιά

Ριζούπολη: Φωτιά σε πολυκατοικία - Αναζητείται ένοικος που είχε απειλήσει ότι θα βάλει φωτιά

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε μια τραγωδία στην πολυκατοικία στη Ριζούπολη της Αττικής, όπου ένα διαμέρισμα ξέσπασε σε φλόγες χθες το μεσημέρι. Πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί 13 ετών, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Η φωτιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου σε ένα διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας. Οι φλόγες και ο καπνός εξαπλώθηκαν γρήγορα, και έξι άτομα εγκλωβίστηκαν στα πίσω μπαλκόνια, περιμένοντας την άφιξη της πυροσβεστικής, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν κρίσιμη για τη σωτηρία των εγκλωβισμένων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια σε ασφαλές σημείο με κλιμακοφόρα οχήματα. Αμέσως μετά, χορηγήθηκε οξυγόνο από διασώστες και πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λόγω εισπνοής καπνού.

Σύμφωνα με καταγγελίες των ενοίκων, εξετάζεται η πιθανότητα να είναι υπαίτιος για τη φωτιά ένας κάτοικος της πολυκατοικίας, ο οποίος είχε απειλήσει τους υπόλοιπους ενοίκους ότι θα το κάνει. Η υπόθεση ερευνάται από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής.

Exit mobile version