Δημήτρης Κουτσούμπας: Σε επίσημη επίσκεψη από σήμερα έως τις 27 Απριλίου σε Καναδά και ΗΠΑ

Δημήτρης Κουτσούμπας: Σε επίσημη επίσκεψη από σήμερα έως τις 27 Απριλίου σε Καναδά και ΗΠΑ

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρης Κουτσούμπας, πραγματοποιεί επίσκεψη στον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες από σήμερα έως τις 27 Απριλίου. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα απαρτίζεται, επίσης, από τον Ζήση Λυμπερίδη, μέλος της Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής, τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Λευτέρη Νικολάου Αλαβάνο και τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Κώστα Γουλιάμο.

Σήμερα, στο Μόντρεαλ, ο κ. Κουτσούμπας θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Κοινότητας Μεγάλου Μόντρεαλ, καθώς και με το Διοικητικό Συμβούλιο της Εργατικής Ένωσης Ελλήνων του Κεμπέκ. Στις 19:00, προγραμματίζεται ομιλία του σε συγκέντρωση της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Μόντρεαλ. Την Τρίτη, στο Τορόντο, θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος του Καναδά, με επικεφαλής την Γενική Γραμματέα του ΚΚ Καναδά, Liz Rowley.

Το πρόγραμμα του κ. Κουτσούμπα για τις επόμενες ημέρες περιλαμβάνει: Τετάρτη 24 Απριλίου Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Τορόντο, καθώς και με το Διοικητικό Συμβούλιο της ελληνικής κοινότητας στο Τορόντο. Στις 19:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στη συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ στο Τορόντο.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει: Παρασκευή 26 Απριλίου Συνάντηση με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, καθώς και με τον Πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων στην Amazon. Σάββατο 27 Απριλίου Επίσκεψη στην Αστόρια και περιήγηση σε καταστήματα Ελλήνων Ομογενών, συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού, ενώ στις 19:00 θα ομιλήσει σε συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ Νέας Υόρκης.

Exit mobile version