Συνέντευξη Κασσελάκη στον Σκάι: «Θα ζητήσουμε Προανακριτική για το μπάζωμα στα Τέμπη»

Συνέντευξη Κασσελάκη στον Σκάι: «Θα ζητήσουμε Προανακριτική για το μπάζωμα στα Τέμπη»

Σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Καλημέρα” του ΣΚΑΪ με τον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα.

Σ τη συνέντευξη ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε σε πολλά θέματα της επικαιρότητας, τις δημοσκοπήσεις και τη στρατηγική του κόμματός του.

Αρχικά, ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα ζητήσει προανακριτική εξέταση για το περιστατικό στα Τέμπη. Καταδίκασε την αλαζονεία που διακρίνει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κάλεσε να αποσύρει τη Βίκυ Φλέσσα από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, η οποία δήλωσε ότι: «το μόνο που θα αλλάζαμε, θα ήταν η επικοινωνία» και τον κάλεσε να αποπέμψει από το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. τη Βίκυ Φλέσσα, που δήλωσε ότι «όλοι μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη».

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι δεν θα παραμείνει “κλεισμένος στον Μέγαρο Μαξίμου”, αποκλείοντας τη δυνατότητα να αποφύγει τον διάλογο με το κοινό. Αναφορικά με τους “Σπαρτιάτες”, είπε ότι δεν είναι ευπρόσδεκτοι οι ψήφοι τους στο κόμμα του.

Σχετικά με την υγεία, επανέλαβε την πρότασή του για επιπλέον δαπάνες τουλάχιστον 5% του ΑΕΠ και επεσήμανε την κρίσιμη κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Τέλος, αναφέρθηκε στην τροπολογία που υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και των προνομίων των βουλευτών σε περίπτωση που εκλεγεί πρωθυπουργός.

Exit mobile version