Δημήτρης Κουτσούμπας: Επίσκεψη στην Αστόρια

Δημήτρης Κουτσούμπας: Επίσκεψη στην Αστόρια

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρης Κουτσούμπας, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού στην Αστόρια. Μαζί του βρίσκονται επίσης ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος, καθώς και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Κώστας Γουλιάμος.

Την αντιπροσωπεία του κόμματος υποδέχτηκαν εκ μέρους του Κέντρου ο πρόεδρος Ηρακλής Κρεμμύδας, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μπεργιελές, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Θανάσης Τζουβέλης και Κώστας Λουρδάς, καθώς και η Noreen Nelson, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τη σπουδαία δράση του Κέντρου, ως ένα από τα κέντρα αναφοράς για την ελληνική κοινότητα στην καρδιά της Αστόριας. Για πάνω από πενήντα χρόνια, το Κέντρο έχει προσφέρει θεατρικές παραστάσεις, φιλοξενώντας ακόμα και παραστάσεις άλλων θεατρικών ομάδων, διαθέτει μια πλούσια βιβλιοθήκη, διοργανώνει συναυλίες και προσφέρει μαθήματα, ακόμα και σε θέατρο σκιών.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε την ελληνική συνοικία στη Νέα Υόρκη, στην Αστόρια. Εκεί, είχε την ευκαιρία να εξερευνήσει την ιστορική συνοικία και τα ελληνικά καταστήματα στην περιοχή, να συνομιλήσει με Έλληνες της διασποράς, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν θερμά και τον ξενάγησαν στις επιχειρήσεις και τους χώρους τους, ευχόμενοι του καλή επιτυχία για τις επερχόμενες εκλογές, ενώ και ο ίδιος ευχήθηκε σε αυτούς δύναμη και επιτυχίες.

Exit mobile version