Λίβερπουλ: Νέος προπονητής μετά τον Κλοπ ο Άρνε Σλοτ

Λίβερπουλ: Νέος προπονητής μετά τον Κλοπ ο Άρνε Σλοτ

Η Λίβερπουλ και η Φέγενορντ έφτασαν σε συμφωνία, και ο Άρνε Σλοτ θα αναλάβει τον πάγκο των Reds, διαδεχόμενος τον Κλοπ.

«Για μένα είναι σαφές ότι θέλω να εργαστώ εκεί, να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε είμαι ακόμα εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνει», δήλωσε ο Σλοτ.

Τελικά, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα, καθώς οι Reds κατέληξαν σε συμφωνία με τη Φέγενορντ, με τους Ολλανδούς να παίρνουν15 εκατομμύρια ευρώ και τον 45χρονο τεχνικό να παίρνει τα ηνία της ομάδας.

Ο Σλοτ ξεκίνησε την πορεία του ως προπονητής πρώτης ομάδας στην Άλκμααρ το 2019 και από το 2021 βρίσκεται στη Φέγενορντ. Φέτος, η ομάδα κατέκτησε το κύπελλο και βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, με απόσταση 9 βαθμούς από την πρώτη. Ο Σλοτ έχει συνολικά 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες με τη Φέγενορντ.

Από την πλευρά του, ο Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διάδοχό του, τονίζοντας πως είναι ένας “ωραίος τύπος” και η Φέγενορντ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό, δεν εμπλέκομαι στη διαδικασία. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι, εάν είναι ο εκλεκτός, θέλει να αναλάβει την Λίβερπουλ. Είναι ενθουσιασμένος. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα του. Όλα όσα ακούω γι’ αυτόν είναι πως είναι ένας ωραίος τύπος. Εάν είναι αυτός η λύση, ανυπομονώ να δω», υποστήριξε ο Γερμανός.

Exit mobile version