Ψινάκης εναντίον Συνατσάκη: Με είπε βιαστή

Ψινάκης εναντίον Συνατσάκη: Με είπε βιαστή

Στο χθεσινό επεισόδιο του J2US, είδαμε μια ένταση να δημιουργείται όταν ο Ηλίας Ψινάκης εμφανίστηκε ως καλεσμένος κριτής, αντικαθιστώντας τη Δέσποινα Βανδή. Αμέσως μετά την εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και του Ίαν Στρατή, οι παρατηρήσεις του μάνατζερ για την σύντροφό του, την coach Μαίρη Συνατσάκη, δεν ήταν και ιδιαίτερα ευνοϊκές. Φάνηκε ότι ο Ηλίας Ψινάκης δεν έχει θετική γνώμη για την Instagrammer και αποφάσισε να το εκφράσει δημόσια, αναφέροντας τους λόγους του.

Ολα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της κριτικής στο ζευγάρι του show, όταν ο Ηλίας Ψινάκης απευθύνθηκε στον Ίαν Στρατή λέγοντας: “Δεν σας είχα δει ποτέ live μόνο στο internet και είστε εκπληκτικός. Μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo. Είστε πραγματικά εκπληκτικός, έμεινα”. Ο Ίαν Στρατής δεν έδωσε καμία απάντηση και απλά χαμογέλασε.

«Άρα, ούτε και εμένα» του απάντησε η Αναστασοπούλου, η οποία ήταν μια από τις πρώτες Ελληνίδες που μίλησαν για το #Metoo. Ο Ηλίας Ψινάκης ωστόσο της απάντησε οτι τη συμπαθεί και μάλιστα πάρα πολύ.

Χρησιμοποίησε το #Metoo για να αντεπιτεθεί

Μετά την κριτική του Ηλία Ψινάκη, η Αναστασοπούλου αντέδρασε εκνευρισμένα στα λεγόμενά του guest κριτή: “Είναι προφανή τα συναισθήματά μου και είναι πολύ ανησυχητικό να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το #Metoo, ως επιχείρημα για να μην συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν αγωνιστεί για το #Μetoo αξίζουν αγάπη και όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6 αλλά 0, γιατί είναι αμφιλεγόμενο, ειδικά αν υπάρχει μια πιο σαφής λύση.”

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε από τον Ηλία Ψινάκη να διευκρινίσει τη θέση του για όσα είχε πει νωρίτερα. Συγκεκριμένα του ζήτησε να επισημάνει ότι δεν αναφερόταν γενικά στο #Metoo, αλλά σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό. Τότε, ο Ηλίας Ψινάκης αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Κατερίνα Λιόλιου στο παρελθόν, όπου ο μάνατζερ είχε δημοσιοποιήσει το μπούστο της, και στην αυστηρή κριτική που είχε δεχθεί τότε από τη Μαίρη Συνατσάκη.

“Η σύζυγος του κυρίου Στρατή ξεκίνησε ένα #Metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κυρία Λιόλιου, με την παρέμβαση της κυρίας αυτής – δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα – και με το #Metoo ως σημαία… Η κυρία Λιόλιου, για μια εβδομάδα, έκλαιγε επειδή όλοι της την είχαν πέσει. Το #Metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά υποβαθμίζεται από μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να προωθήσουν δύο ρούχα,” δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Ο σταυροφόρος των metoo, άρχισε να με λέει εμένα βιαστή»

Λίγο μετά το τέλος του show, ο Ηλίας Ψινάκης παραχώρησε συνέντευξη στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν στο στούντιο της εκπομπής του Alpha. Τόσο εξέφρασε πιο λεπτομερώς τους λόγους για τους οποίους δεν συμπαθεί τη Μαίρη Συνατσάκη.

«Το πρόβλημα που είχα εγώ ήταν με την κυρία αυτή που έχει παντρευτεί ο coach της, ο κ. Στρατής ο οποίος και είναι υπέροχος και μεγάλος καλλιτέχνης. Ο κυρίος Στρατής δεν ενοχλήθηκε με αυτό που είπα, αντέδρασε πάρα πολύ έξυπνα, είπε “ψηφίστε μας” και είναι πολύ κύριος».

Μια ρεπόρτερ έθεσε την εξής ερώτηση: «Όλα αυτά που είχε πει η κυρία Συνατσάκη τότε θεωρείτε πως ήταν άδικα προς το πρόσωπο σας;». Ενώ ο ίδιος απάντησε: «Όχι, ήταν πρόστυχο. Όχι προς το πρόσωπο μου, εμένα δεν με νοιάζει. Άρχισε όμως με τα #Metoo, ως ο σταυροφόρος των #Metoo, να με λέει εμένα βιαστή και αρχίζουν να κράζουν και να βρίζουν όλοι την κυρία Λιόλιου, η οποία για μια εβδομάδα έκλαιγε και κρυβόταν μέσα στο σπίτι της. Γιατί μάλλον δεν αντιμετώπισε τον δράκο του Σέιχ Σου όπως έπρεπε για να τον βάλει στη θέση του».

«Εγώ θεωρώ ότι είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Δεν πρέπει να το πιάνεις στο στόμα σου, αυτό βοηθάει μόνο, δεν μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα».

Exit mobile version