Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, εντάσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνοντας θέση στο επικοινωνιακό επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ηλικίας 57 ετών, ο οποίος είναι επικοινωνιολόγος στο επάγγελμα, φέρεται ότι θα αναλάβει τον ρόλο της ανάλυσης των δημοσκοπήσεων για το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη. Προηγουμένως, ήταν σύμβουλος του υποψηφίου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, ενώ τώρα η συμμετοχή του φαίνεται να ενισχύει περαιτέρω τον ρόλο του στο κόμμα.

Παρά τις φήμες που είχαν διαδοθεί προηγουμένως για πιθανή υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ, αυτό τελικά δεν υλοποιήθηκε. Ωστόσο, στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι η παρουσία του Σπηλιωτόπουλου μπορεί να προσελκύσει ψηφοφόρους από το κέντρο και από απογοητευμένους κεντροδεξιούς της πολιτικής του Μητσοτάκη. Επίσης, εκτιμούν ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν την επικοινωνιακή του εμπειρία, καθώς στο παρελθόν είχε αναλάβει σημαντικό ρόλο στην οργάνωση του εκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας σε περιοχές που δεν θεωρούνται παραδοσιακά “δεξιές”. Επίση, συμμετείχε στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή της ΝΔ κατά τις εκλογές του 2004.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2014 ήταν υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ το 2019 είχε εκφράσει ανοικτά τη στήριξή του προς τον τότε πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Επίσης, το 1997, με απόφαση του Κώστα Καραμανλή, είχε αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ και έγινε έτσι ο νεότερος εκπρόσωπος Τύπου στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Exit mobile version