Ο καιρός σήμερα, Τρίτη 30/4/2024

Ο καιρός σήμερα, Τρίτη 30/4/2024

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 30/04, αναμένεται αίθριος καιρός σε ορισμένες περιοχές της χώρας, ενώ πιθανές είναι οι νεφώσεις και οι καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη.

Συγκεκριμένα, στα Δωδεκάνησα, το Ιόνιο και το νότιο τμήμα των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός. Σε άλλες περιοχές, όπως η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βορειοανατολικό Αιγαίο, τα ανατολικά ηπειρωτικά, οι Σποράδες, η Εύβοια, οι Κυκλάδες και η Κρήτη, αναμένονται νεφώσεις με πιθανές περιοδικές βροχές και καταιγίδες, ενώ πρόσκαιρες βροχές είναι πιθανές και στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, από ανατολικές διευθύνσεις στα δυτικά με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 4 έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να έχει σημαντική μεταβολή, με τις υψηλότερες τιμές να φτάνουν τους 28 βαθμούς στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, τους 24 έως 26 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και τη νότια Κρήτη, και τους 22 έως 23 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Αιγαίου.

Exit mobile version