Κρήτη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μεσαρά – «Γάζωσαν» αυτοκίνητο με καλάσνικοφ

Κρήτη: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μεσαρά - «Γάζωσαν» αυτοκίνητο με καλάσνικοφ

Ένας 23χρονος άνδρας τραυματίστηκε από πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του στο χωριό Τσιφούτ Καστέλι στην περιοχή της Μεσαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που μεταδόθηκαν στην ΕΡΤ, ο τραυματίας έχει χτυπηθεί στην ωμοπλάτη από πυροβόλο όπλο. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου οι ιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάστασή του δεν είναι κρίσιμη. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο 23χρονος έχει τραύμα από σφαίρα στην άκρη της κλείδας και στην ωμοπλάτη, που έχει υποστεί κάταγμα. Ευτυχώς, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του. Αυτή τη στιγμή παραμένει υπό τη φροντίδα των γιατρών στην Ορθοπεδική Κλινική για περαιτέρω θεραπεία.

Ο τραυματίας έχει ήδη κληθεί να καταθέσει στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι έχουν αναλάβει την έρευνα για το περιστατικό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δώσει στοιχεία για την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Ερευνάται επίσης η πιθανότητα ενδοοικογενειακής βεντέτας, καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο, ο ίδιος και ο αδερφός του κατηγορήθηκαν για παρόμοιους πυροβολισμούς.

Exit mobile version