Μεξικό: Ομαδική δηλητηρίαση σε γάμο – Πάνω από 100 καλεσμένοι στα Επείγοντα

Μεξικό: Ομαδική δηλητηρίαση σε γάμο - Πάνω από 100 καλεσμένοι στα Επείγοντα

Πάνω από εκατό καλεσμένοι σε έναν γάμο στο Μεξικό βρέθηκαν στο νοσοκομείο λόγω τροφικής δηλητηρίασης, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς προκάλεσε την δηλητηρίαση.

Οι καλεσμένοι είχαν καταναλώσει αρκετά πιάτα, με διαφορετικά μενού για άνδρες και γυναίκες. Η δεξίωση ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα και στις 6 άρχισαν να σερβίρονται τα πρώτα πιάτα. Μια από τις καλεσμένες που κατέληξε στο νοσοκομείο επισήμανε πως είχε φτάσει στον γάμο λίγο μετά τις 8 το βράδυ και είδε πως ορισμένοι δεν αισθάνονταν καλά.

Η γυναίκα αγνόησε τα σημάδια, ζήτησε να σερβιριστεί και αυτή. Γρήγορα άρχισε να αισθάνεται και εκείνη άσχημα και κατέληξε στο νοσοκομείο. Ανάμεσα στα πιάτα που κατανάλωσε ήταν ένα ορεκτικό με άγρια μανιτάρια, κατσικίσιο τυρί και κουλί ντομάτας. Άλλοι καλεσμένοι επέλεξαν καρπάτσιο παντζαριού με μάνγκο ως ορεκτικό.

Τουλάχιστον 100 άτομα υπέφεραν από διάρροιες, εμετούς και ζαλάδες, ενώ 80 κατέληξαν στο νοσοκομείο. Η εταιρεία Grupo Paraíso, υπεύθυνη για το catering του γάμου, αρνήθηκε να κάνει σχόλια σχετικά με το περιστατικό σε επικοινωνία με την Daily Mail.

2 / 2

Was this response better o

Exit mobile version