Νίκος Παππάς: “Ο κ. Χατζηδάκης μιλά για λεφτόδεντρα ΣΥΡΙΖΑ όταν υπάρχουν 4 δισ. υπερπλεόνασμα στο κράτος, 10 δισ. κέρδη στο χρηματιστήριο”

Νίκος Παππάς: "Ο κ. Χατζηδάκης μιλά για λεφτόδεντρα ΣΥΡΙΖΑ όταν υπάρχουν 4 δισ. υπερπλεόνασμα στο κράτος, 10 δισ. κέρδη στο χρηματιστήριο"

“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει μια πολιτική που φαίνεται να υιοθετεί το δόγμα του ‘μισού αρνιού, μισής τιμής’, ενώ ταυτόχρονα αρνείται να προχωρήσει σε μείωση των έμμεσων φόρων”, σημειώνει ο τομεάρχης Οικονομικών και Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Κωστή Χατζηδάκη στην εφημερίδα Real News.

Ο Νίκος Παππάς επισημαίνει ότι “ο κ. Χατζηδάκης αναφέρεται σε ‘λεφτόδεντρα’ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας, ενώ υπάρχει υπερπλεόνασμα 4 δισ. ευρώ τόσο το 2022 και το 2023, ενώ κέρδη 10,3 δισ. ευρώ από εισηγμένες επιχειρήσεις στο χρηματιστήριο, παραμένουν στο απυρόβλητο”.

Ο κ. Παππάς προσθέτει: «Μισή βούληση να είχε ο κ. Χατζηδάκης, μισό βήμα θα το έκανε για τη στήριξη της κοινωνίας και της οικονομίας»

Exit mobile version