Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο γνωστός αθλητικογράφος, Νίκος Τζαντζαράς

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο γνωστός αθλητικογράφος, Νίκος Τζαντζαράς

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο γνωστός αθλητικογράφος, Νίκος Τζαντζαράς, μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο.

Την είδηση επιβεβαίωσε μέσω social media ο συνάδελφός του, Δημήτρης Μανούσης.

Ο Νίκος Τζαντζαράς γεννήθηκε το 1970 στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1986 ως “πειρατής” στο ραδιόφωνο. Ακολούθησαν σημαντικές συνεργασίες σε αθλητικά μέσα όπως το “Ράδιο Θεσσαλονίκη”, “Αθλητική Μακεδονία Θράκης”, “Αθλητικό Metropolis”, “Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλαμαριάς”, “Μetrosport”, “Omega τηλεόραση”, “Alpha TV”, “Ήλιος των Σπορ”, “Libero”, “Arena FM”, “City of Primo” και πλήθος ιστοσελίδων.

Το 2022, ο Τζαντζαράς αποκάλυψε δημόσια τη μάχη που έδινε με μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου. Μετά από μόνο λίγους μήνες, το Φεβρουάριο του 2023 υποβλήθηκε σε επεμβατική θεραπεία, γεγονός που είχε αναδείξει και δημόσια, ευχαριστώντας τον Ιβάν Σαββίδη για την υποστήριξή του.

Με θάρρος και ανδρεία, ο Νίκος Τζαντζαράς αντιμετώπισε την ασθένειά του, αλλά σήμερα, μετά από μια εξαιρετικά δυναμική και γενναία μάχη, έφυγε από τη ζωή. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο Πλαγιάρι.

Exit mobile version