Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Ονειρική εμφάνιση στο κατάμεστο «Καραϊσκάκη» και πρόκριση στον τελικό του Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Ονειρική εμφάνιση στο κατάμεστο «Καραϊσκάκη» και πρόκριση στον τελικό του Conference League

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο Conference League! Με άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση και τον Ελ Κααμπί να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ εξασφάλισε μια άνετη νίκη 2-0 εναντίον της Άστον Βίλα στο «Καραϊσκάκης». Με συνολικό σκορ 6-2 στα δύο παιχνίδια, προκρίθηκε έτσι στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 29 του μήνα στην OPAP Arena.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι! Η ομάδα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας μια ακόμα εμφάνιση που θα μείνει στη μνήμη των φιλάθλων της. Με τη δεύτερη νίκη εναντίον της Άστον Βίλα, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό του Conference League, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο.

Οι πρωταγωνιστές της νίκης ήταν ο Ελ Κααμπί, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο ματς και συνολικά έχει πετύχει 5 γκολ στις δύο αναμετρήσεις με τους αντιπάλους του. Έτσι, ο Ολυμπιακός γίνεται η τρίτη ελληνική ομάδα που φτάνει σε ευρωπαϊκό τελικό, μετά τον Παναθηναϊκό το 1971 και την Κ19 του ίδιου του Ολυμπιακού, που κατέκτησε το Youth League φέτος.

Η επόμενη πρόκληση για τον Ολυμπιακό θα είναι η Φιορεντίνα, στον τελικό που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena στις 29/5. Εκεί, οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για το πρώτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο σε ανδρική κατηγορία!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κίνι (77΄ Αποστολόπουλος), Κάρμο, Ρέτσος, Ροντινέι, Ιμπόρα (73΄ Όρτα), Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε (62΄ Μασούρας), Ελ Καμπί

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (Ουνάι Έμερι): Μαρτίνες, Κόνσα, Ντιέγκο Κάρλος (68΄ Ιροεγκμπουνάμ), Τόρες, Ντίνιε (86΄ Μουνρό), Κας (86΄ Χέιντεν), Μπέιλι (86΄ Κέλιμαν), Ντιαμπί (58΄ Ντουράν), ΜακΓκιν, Ντάγκλας Λουϊς, Γουότκινς.

Exit mobile version