Βύρωνας: Πυροβολισμοί με έναν νεκρό – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών;

Βύρωνας: Πυροβολισμοί με έναν νεκρό - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών;

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν κοντά στις 21:30 χθες το βράδυ στην περιοχή του Βύρωνα που προκάλεσαν αναστάτωση, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε ένα ζευγάρι που βρισκόταν σε ένα σταματημένο αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση αυτή φαίνεται είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά, αν και η γυναίκα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο ανέφερε στις αρχές ότι δεν γνώριζε την προέλευση της μοτοσικλέτας που τους επιτέθηκε.

Ο ένας εκ των δύο επιβατών του οχήματος, ένας άνδρας ηλικίας 27 ετών αλβανικής καταγωγής, δυστυχώς σκοτώθηκε, ενώ η σύντροφός του, μια γυναίκα επίσης αλβανικής καταγωγής ηλικίας 32 ετών, τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε απασχολήσει παλαιότερα τις αρχές σε διάφορες υποθέσεις και φαίνεται ότι είχε εχθρούς από τον χώρο των ναρκωτικών. Επιπλέον, ο δολοφονημένος άνδρας είχε συμμετάσχει σε προηγούμενες επιθέσεις κατά αλλοδαπών με καταγωγή από την Αλβανία.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο σημείο για να παραλάβει το παιδί τους, κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Οι δράστες, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, παρακολουθούσαν το θύμα και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να επιτεθούν.

Exit mobile version