Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 12/5/2024

Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 12/5/2024


Για σήμερα, Κυριακή 12 Μαΐου 2024, αναμένονται τοπικές νεφώσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα, ενώ θα εμφανιστούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Δευτέρα και τις πρώτες πρωινές ώρες, αναμένονται βροχοπτώσεις και στην περιοχή της Θράκης.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει διακυμάνσεις με τα ψηλότερα επίπεδα να κυμαίνονται από 21 βαθμούς Κελσίου στη Δυτική Μακεδονία έως 26 βαθμούς στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα. Στην Ήπειρο, Θεσσαλία και τα ηπειρωτικά τμήματα, οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από 5 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα Επτάνησα, Αιγαίο και Κρήτη, οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν τους 25 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ στο Ιόνιο, ενώ στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα ενισχυθούν έως 5-6 μποφόρ. Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί έως νοτιοδυτικοί άνεμοι έως 3 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις, με τους ανέμους να πνέουν από διάφορες διευθύνσεις και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης νεφελώδης με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 24-25 βαθμούς και τους ανέμους να πνέουν έως 3 μποφόρ.

Exit mobile version