Ιράν: Εντοπίστηκαν το συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου που συνετρίβη – Δεν βρέθηκαν επιζώντες

Ιράν: Εντοπίστηκαν το συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου που συνετρίβη - Δεν βρέθηκαν επιζώντες

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν ο πρόεδρος του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί, και ο υπουργός Εξωτερικών, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, και το οποίο συνετρίβη χθες Κυριακή σε ορεινή περιοχή της χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελπίδες για επιζήσαντες είναι ελάχιστες, καθώς η κατάσταση στο σημείο της συντριβής φαίνεται να είναι κρίσιμη.

“Το ελικόπτερο του προέδρου εντοπίστηκε. Ομάδα έρευνας και διάσωσης πλησιάζουν τον τόπο της συντριβής (…) η κατάσταση δεν είναι καλή”, επεσήμανε ο επικεφαλής της ιρανικής Ερυθράς Ημισελήνου, Πιρχουσέιν Κουλιβάντ.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν “καμία ένδειξη” για την ύπαρξη επιζώντων στον τόπο της συντριβής του ελικοπτέρου Bell 212, στο οποίο επέβαιναν ο πρόεδρος του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί, ο υπουργός Εξωτερικών, Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, και άλλοι αξιωματούχοι, όπως μεταδίδει η κρατική τηλεόραση της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων τρεις αξιωματούχοι, ένας ιμάμης και μέλη της ομάδας πτήσης και ασφάλειας, όπως αναφέρει το ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Tasnim.

Exit mobile version