Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού: Διαιτητής η Γαλλίδα Στεφανί Φραπάρ

Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού: Διαιτητής η Γαλλίδα Στεφανί Φραπάρ

Η Γαλλίδα διαιτητής Στεφανί Φραπάρ θα σφυρίξει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ομάδων του Παναθηναϊκού και του Άρη, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 25 Μαΐου.

Η Φραπάρ έχει ήδη αποκτήσει εμπειρία σε διεθνές επίπεδο, καθώς σφύριξε σε δύο παγκόσμια κύπελλα γυναικών, το 2014 και το 2019, ενώ την ίδια χρονιά ήταν διαιτητής του τελικού του Super Cup. Βοηθοί της θα είναι οι Μικαέλ Μπερσεμπρού και Στίβεν Τορεγκρόσα, ενώ ο Διαμαντόπουλος θα είναι ο τέταρτος διαιτητής. Στο VAR θα βρίσκονται οι Χαμίντ Γκεναουί και Ψαρρής.

Από την ΕΠΟ εκδόθηκε η ανακοίνωση:

«Για 1η φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας θα διαιτητεύσει γυναίκα τον τελικό αγώνα της διοργάνωσης, καθώς η Γαλλίδα Stephanie Frappart ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2024 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (25/05/2024, 20:30)».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Stephanie Frappart ήταν η πρώτη γυναίκα διαιτητής που σφύριξε αγώνα τελικής φάσης σε Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών (συγκεκριμένα, στο Μουντιάλ 2022: Γερμανία-Κόστα Ρίκα), καθώς και τελικό Κυπέλλου Γαλλίας. Επίσης, έχει διαιτητεύσει αρκετούς αγώνες στη Ligue 1, στο Champions League ανδρών και στο Europa League ανδρών. Επιπλέον, η κ. Φραπάρ αναδείχθηκε καλύτερη διαιτητής στον κόσμο το 2019, το 2020, το 2021 και το 2022.

Exit mobile version