Νίκαια: Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη, δεν τη μαχαίρωσε ο σύζυγος, λέει ιατροδικαστής

Νίκαια: Αυτοτραυματίστηκε η 57χρονη, δεν τη μαχαίρωσε ο σύζυγος, λέει ιατροδικαστής

Ακόμα μία ψευδής καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο άτυχος 57χρονος ο οποίος είχε προσαχθεί άδικα για τον υποτιθέμενος τραυματισμό της επίσης 57χρονης συζύγου του το βράδυ της Δευτέρας, στη Νίκαια, αφέθηκε αμετάκλητα ελεύθερος. Ο ιατροδικαστής ο οποίος ανέλαβε την έρευνα του τραυματισμού της γυναίκας, βρήκε αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι η γυναίκα είχε αυτοτραυματιστεί. Επιπλέον, ο 57χρονος δεν βρισκόταν στην οικία του, την ώρα της υποτιθέμενης επίθεσης, αλλά σε πολύ πιο μακρινό χώρο.

Χθες, Δευτέρα 27 Μαΐου, λίγο μετά τις 22:00, η 57χρονη Ελληνίδα κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε βοήθεια. Υποστήριξε δε ότι ο άντρας της, της επιτέθηκε με μαχαίρι. Η Άμεση Δράση έφτασε στο σημείο, στην οδό Αρτέμιδος 44. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ οι αστυνομικοί εντόπισαν τη γυναίκα αιμόφυρτη με με τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ακόμη. Η ίδια υπέδειξε ως δράστη της επίθεσης τον άνδρα της. Στη συνέχεια, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τον αναζήτησαν, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Φαίνεται μάλιστα ότι ο άνδρας είχε συλληφθεί ακόμη 6 φορές για καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας, όπου οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος. Δεν διευκρινίζεται αν και πάλι είχε δεχθεί ψευδείς καταγγελίες από την σύζυγό του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η 57χρονη είχε αρνηθεί στους αστυνομικούς τη μεταφορά της σε δομή και τοποθέτηση εφαρμογής «panic button».

Exit mobile version