Θεσσαλονίκη: καταδικάστηκε παρά… την ψευδή καταγγελία!

Θεσσαλονίκη: καταδικάστηκε παρά... την ψευδή καταγγελία!

Ασύλληπτες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του πατέρα από τη Θεσσαλονίκη, τον οποίο κατήγγειλε ψευδώς η θεία του υποτιθέμενου θύματος και κόρης του. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλλε στον άνδρα ποινή φυλάκισης 22 μηνών με τριετή αναστολή παρά το γεγονός ότι η καταγγελία εις βάρος του… αποδείχθηκε ψευδής!

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ εξακολούθηση και απόπειρα ενδοοικογενειακής παράνομης βίας κατ εξακολούθηση, ενώ το δικαστήριο δε του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Η ψευδής καταγγελία και η θεία της 17χρονης

Η καταγγελία πραγματοποιήθηκε το 2019 από την θεία της τότε 17χρονης κόρης. Η γυναίκα κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία, ότι της βραδινές ώρες της 5ης Ιουνίου του 2019 και ενώ στο διαμέρισμα βρίσκονταν η 17χρονη ανιψιά της, ο αδελφός της καθώς και μία φίλη τους, ο πατέρας προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις με την κόρη του.

«Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα την ανιψιά μου με κατεβασμένο το παντελόνι και εκείνος είχε το χέρι στη μέση της, δεν είδα αν ήταν γυμνός. Είπα “μπράβο, το ήξερα”, υποψιαζόμουν ότι είχε μεγάλη αγάπη και τρυφερότητα για εκείνη. Ρώτησα τι είναι αυτά που κάνει και άρχισα να βρίζω, έπιασα το πέος του και είδα ότι είχε στύση. Πήρα την ανιψιά μου και την πήγα στο Ιπποκράτειο για να δω αν είχαν σεξουαλική επαφή», είχε δηλώσει τότε η γυναίκα στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα πάλι με όσα κατέθεσε η γυναίκα αυτή, ο πατέρας υποτίθεται ότι την επόμενη μέρα προσέγγισε την κόρη του πάλι για ερωτικές περιπτύξεις ενώ την απείλησε λέγοντας ότι «θα σε σκοτώσω και δε θα βρούμε ούτε το DNA σου» θέλοντας να την αναγκάσει να αποσύρει την κατάθεσή της.

Η κόρη τα διαψεύδει όλα.

Πέντε χρόνια αργότερα, η πλέον 24χρονη κόρη του άνδρα, ανεβαίνοντας στο βήμα του μάρτυρα, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η καταγγελία της ήταν ψευδής και ότι αναγκάστηκε να καταθέσει ψέματα καθώς την απειλούσε η θεία της με σκοπό να απαλλαγεί από τον πατέρα της και να την αναγκάσει να δουλέψει ως ιερόδουλη σε οίκο ανοχής.

Η 24χρονη ομολόγησε ότι η θεία της ήταν εκείνη που την μαθήτευσε να προσεγγίσει ερωτικά τον πατέρα της και λειτουργώντας βάση σχεδίου τους έπιασε κατά τη διάρκεια της καταγγελλόμενης πράξης στο μπαλκόνι.

Παρά το γεγονός ότι η η 24χρονη διέψευσε την αρχική καταγγελία, ο πατέρας της καταδικάστηκε.

Exit mobile version