Ρόδος: ψευδής η καταγγελία βιασμού που κατέθεσε Αμερικανίδα

Ρόδος: ψευδής η καταγγελία βιασμού που κατέθεσε Αμερικανίδα

Ακόμα μια ψευδής καταγγελία βιασμού βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στη Ρόδο με θύμα έναν 37χρονο ημεδαπό. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου διερεύνησαν την καταγγελία που έκανε μια Αμερικανίδα τουρίστρια εις βάρος του 37χρονου στα πλαίσια προκαταρκτικής εξέτασης, διαπιστώνοντας ότι η καταγγελία της είναι ψευδής.

Η Αμερικανίδα, η οποία βρίσκεται στο νησί με τον σύντροφό της, αφού καβγάδισε μαζί του, περιπλανήθηκε μόνη στην Μεσαιωνική Πόλη και στα τείχη, όπου παρέμεινε για περίπου μία ώρα. Αργότερα αποφάσισε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της, αλλά, όπως ισχυρίστηκε, δεν θυμόταν τη διαδρομή και ζήτησε βοήθεια από έναν άνδρα. Υποστήριξε ότι αυτός την οδήγησε σε χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και, παρά την άρνησή της, την εξανάγκασε σε ερωτική επαφή. Ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν προέβαλε αντίσταση λόγω φόβου, αλλά κατάφερε να διαφύγει.

Ωστόσο, η έρευνα των αστυνομικών αποκάλυψε ότι η τουρίστρια κυκλοφορούσε μόνη, φορώντας ένα παρεό, στην Μεσαιωνική Πόλη και η ίδια πλησίασε τον άνδρα που καθάριζε το όχημά του. Του ζήτησε να την μεταφέρει στο ξενοδοχείο της και εκείνος συμφώνησε, ζητώντας της να περιμένει να τελειώσει τον καθαρισμό και προσφέροντάς της μία μπύρα. Η Αμερικανίδα ήταν διαχυτική μαζί του, έλυσε το παρεό και έμεινε με το εσώρουχό της, προβαίνοντας σε σεξουαλικές πράξεις, οι οποίες έχουν καταγραφεί από κύκλωμα εσωτερικής μαγνητοσκόπησης του καταστήματος. Αποδείχθηκε έτσι ότι δεν υπήρξε βιασμός.

Exit mobile version