Σύμη: Εξαφανίστηκε 67χρονος παρουσιαστής του BBC – Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Σύμη: Εξαφανίστηκε 67χρονος παρουσιαστής του BBC - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Η εξαφάνιση του Mosley Michael, του γνωστού παρουσιαστή του BBC, έχει εξελιχθεί σε θρίλερ στο νησί της Σύμης. Ο Mosley Michael περνούσε τις τελευταίες μέρες του ανέμελα με τη σύζυγό του και ένα φιλικό ζευγάρι στη Σύμη, πριν τα ίχνη του χαθούν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν αποφάσισε να επιστρέψει μόνος του με τα πόδια από την παραλία του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ντόπιων, η παραλία είναι προσβάσιμη μόνο με βάρκα, ενώ το μονοπάτι προς το χωριό Πέδι είναι απότομο και επικίνδυνο σε ορισμένα σημεία.

Η σύζυγός του ανέφερε ότι ο παρουσιαστής αποφάσισε να επιστρέψει πεζός προς το χωριό Πέδι και από τότε αγνοείται.

Οι κάτοικοι του νησιού έχουν κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό του, με μια μάρτυρα να αναφέρει ότι είδε τον παρουσιαστή στο χωριό Πέδι την ίδια μέρα, προσφέροντας λίγο φως στην υπόθεση.

Η πυροσβεστική, το λιμενικό, η αστυνομία, ακόμη και σκύλοι και drone της Πολιτικής Προστασίας συμμετέχουν στις έρευνες, χωρίς μέχρι στιγμής κάποιο αποτέλεσμα.

Ο Mosley Michael είναι γνωστός όχι μόνο για την εκπομπή του στο BBC, αλλά και για τις συμβουλές του στη διατροφή και τη διαλειμματική νηστεία, ενώ έχει δημοσιεύσει βιβλία και συμμετέχει σε podcasts σχετικά με αυτά τα θέματα.

Exit mobile version