Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου: Βυτιοφόρο με καύσιμα ανατράπηκε και έπιασε φωτιά – Κατεδαφίζεται η γέφυρα λόγω σοβαρών ζημιών

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες (7/6) βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού, μετά από ανατροπή βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα. Η νέα και η παλαιά εθνική οδός έκλεισαν για ώρες με αποτέλεσμα να υπάρξουν ουρές χιλιομέτρων. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, απομακρύνθηκε η άμορφη μάζα σιδερικών που είχαν απομείνει από το βυτιοφόρο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας που υπέστη ζημιά από το υψηλό θερμικό φορτίο. Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην νέα εθνική στο ρεύμα προς Αθήνα, από την έξοδο Λουτρακίου εκτρέπεται η κυκλοφορία προς την Κόρινθο. Κλειστή και στα δύο ρεύματα η παλαιά Εθνική Οδός.

Το βράδυ της Παρασκευής 7/6, ξέσπασε πυρκαγιά στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο σημείο του Ισθμού, μετά την ανατροπή ενός βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη νέα και την παλαιά εθνική οδό για αρκετές ώρες, προκαλώντας ουρές χιλιομέτρων.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, απομακρύνθηκε η αντίστοιχη σιδερένια μάζα στην οποία μετατράπηκε το βυτιοφόρο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας, που υπέστη ζημιά από την έντονη θερμότητα.

Η κυκλοφορία στη νέα εθνική οδό προς την Αθήνα είναι κανονική, ενώ από την έξοδο Λουτρακίου ανακατευθύνεται προς την Κόρινθο. Και τα δύο ρεύματα της παλαιάς εθνικής οδού παρέμειναν κλειστά.

Exit mobile version