Ηράκλειο: Επεισόδιο με τραυματισμό τριών αστυνομικών – Είχαν κληθεί λόγω συμπλοκής σε ενδοοικογενειακό καβγά

Ηράκλειο: Επεισόδιο με τραυματισμό τριών αστυνομικών - Είχαν κληθεί λόγω συμπλοκής σε ενδοοικογενειακό καβγά

Ένα περιστατικό βίας και επίθεσης κατά αστυνομικών συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο χωριό Γωνιές Χερσονήσου, όπου αστυνομικοί της ΟΠΚΕ κλήθηκαν να επέμβουν σε ενδοοικογενειακή διαμάχη. Τρεις αστυνομικοί, ηλικίας 38, 37 και 33 ετών, τραυματίστηκαν κατά την επίθεση και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκαν κατάγματα, εκδορές και μώλωπες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση προέκυψε όταν μια 31χρονη γυναίκα αντιλήφθηκε ότι την ακολουθούσε ο πρώην σύντροφός της και ειδοποίησε τους συγγενείς της. Όταν συναντήθηκαν στον κεντρικό δρόμο των Γωνιών, η κατάσταση ξέφυγε και ο πρώην σύντροφός της κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από τρία άτομα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε και έσπευσε στο σημείο, αλλά δέχθηκε επίθεση από τους εξαγριωμένους συγγενείς της γυναίκας. Μετά από συμπλοκή, συνελήφθησαν δύο άτομα και αναζητείται ακόμα ένα τρίτο. Επίσης συνελήφθη και ο πρώην σύντροφος της γυναίκας.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για επίθεση κατά αστυνομικών και οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου. Οι τραυματισμένοι αστυνομικοί έλαβαν ιατρική βοήθεια και είναι καλά στην υγεία τους.

Exit mobile version